Ontdek de look die bij je past

Gedurende de week kun je in verschillende sociale situaties verzeild raken. Ook zijn er diverse vergaderingen en samenkomsten waarbij een bepaalde look vereist is. In deze blog gaan we je vertellen hoe je snel een bepaalde look kunt creëren. Snel verder lezen dus om te ontdekken hoe de tips zijn.

Vlug de schoenen aan

Ben je een beetje in een vlotte bui, een casualist met een missie om lekker te chillen? Ga dan voor elastische schoenveters. Zo wordt het lekker makkelijk om je schoenen aan en uit te doen, want deze veters hoef je niet te strikken. Je kunt de veters gewoon een keer vastknopen en klaar ben je, nooit meer je veters strikken!. Natuurlijk ziet het er ook hartstikke leuk uit. Voor de vrije tijd zijn schoenen met elastische veters dus prima. Draag gerust een spijkerbroek en een T-shirt hierbij

Nette look voor op de zaak

Heb je een eigen bedrijf of heb je op kantoor? Ga dan voor ronde veters. Het mooiste is als ze van leer zijn en dan in leren schoenen. Leren schoenen zijn echt standaard op kantoor bij veel bedrijven. Maar het hangt ook van de dag af, want op de vrijdag is het vaak zo dat iedereen wat losse, causale kleding draagt. Platte veters van katoen zijn dan ook goed. Een net pak of mantelpak mag in de kast blijven hangen op zulke dagen. 

Gekke bui op een feest

Wanneer je daar een feest gaat hoeft het allemaal niet zo serieus. Het hangt natuurlijk wel van de thema van het feest af. Maar laten we zeggen dat het hier over een discofeest gaat. Dan zijn veters met leuke glitters in diverse motieven een aanrader. De kleding die hierbij past is jaren ‘60, ‘70 en ‘80 geïnspireerd.

Laat je inspireren door de kledingadviseur

Wanneer je naar een belangrijke sociale gebeurtenis gaat. Denk daarbij aan een bruiloft. Dan is het erg slim om je te laten inspireren door een kledingadviseur als je zelf niet echt heel erg handig bent met het combineren van verschillende soorten kledingstukken. Het gaat erom dat het echt mooi staat. Een expert heeft vaak een wat objectiever blik op dit soort dingen.