Nieuwste mode items van 2020

Ieder jaar ontstaan er nieuwe modetrends voor zowel mannen als vrouwen. Trends ontstaan vaak op dezelfde wijze, namelijk zeer langzaam. Trends worden vaak in het begin door een zeer kleine groep opgepakt, waarna de rest volgt. Om deze ‘rest’ voor te zijn, hebben we in dit blog de nieuwste trends op een rijtje gezet. Laat je inspireren en ontdek de nieuwste stijlen van 2020. 

Fanny pack

Een van de nieuwste en steeds populairder wordend items is de fanny pack. De fanny pack is een klein schoudertasje waarmee je eenvoudig je belangrijkste spullen zoals je mobiel, portemonnee, zonnebril of andere items onderweg meeneemt. Naast het feit dat het een zeer gemakkelijke manier is om al je waardevolle spullen mee te nemen, is het ook een zeer veilige manier. De fanny pack zit namelijk voor op je borstkas, waardoor je er te allen tijde zicht op hebt. Zakkenrollers en tasjesdieven zullen dus minder snel hun slag proberen te slaan en bovendien aanzienlijk minder snel slagen. Daarnaast is de lengte van de meeste fanny packs eenvoudig aan te passen, waardoor je hem volledig op maat kunt maken. 

Korte broek over de knie

Waar de korte broeken de laatste jaren steeds korter leek te worden, wordt het deze zomer een trend om een korte broek te dragen die net over de knie valt. Het is een geweldige manier om jezelf grotendeels bedekt te houden en koel te blijven tijdens de warme zomerdagen. Met dit item maakt het niet uit welke print je kiest, het zorgt in combinatie met de juiste schoenen en bovenkleding voor een zeer goede uitstraling. 

Oversized blazer

Wat betreft de blazers gaan we dit jaar een beetje terug naar de jaren ’80, waarin oversized blazers de boventoon voeren. Naast het feit dat er tegenwoordig speciale oversized blazers geproduceerd worden, is het ook eenvoudig om zelf een oversized blazer te creëren door simpelweg één of twee maten groter aan te schaffen. Het is een super eenvoudige manier om je moderne outfit een kleine retro draai te geven en jezelf te differentiëren van de rest. Combineer de oversized blazer met een basic T-shirt voor een modieuze uitstraling.  

Authentieke horloges

Een outfit is niet compleet zonder een bijpassend horloge. Waar de eenvoudige en goedkopere horloges eerder zeer populair waren, is dat deze periode toch anders. Het verhaal achter een horloge wordt steeds belangrijker, waardoor we steeds meer op zoek zijn naar authentieke en veelzeggende horloges. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Rolex horloge. Deze horloges hebben een rijke geschiedenis en stralen een bepaalde allure uit die in 2020 steeds belangrijker wordt.