4 besteltips voor jouw avondeten!

eten bestellen

We gaan als consument steeds meer eten bestellen. Dit omdat steeds minder mensen zin hebben om zelf te koken en het erg tijdbesparend is. Daarnaast is het natuurlijk ook enorm lekker om eten te bestellen. Maar elke week pizza dat ben je na verloop van tijd ook wel zat. Daarom hieronder een paar nieuwe ideeën die het proberen waard zijn.

De Surinaamse keuken

Steeds populairder wordt de Surinaamse keuken met keuze uit veel kruidige gerechten. Zo zijn er diverse broodjes en gerechten die je geproefd moet hebben. Zo kun je denken aan roti of Surinaamse kippensoep. Deze gerechten zijn erg populair en natuurlijk superlekker om eens uit te proberen.

Japanse sushi

Ook de Japanse keuken groeit in Nederland. Zo heb je steeds meer all you can eat-restaurants met een grote keuze uit verschillende sushi. Deze kan je tegenwoordig op steeds meer plekken ook bestellen en heerlijk thuis laten bezorgen. Sushi bestellen is niet alleen lekker, het is ook is deze maaltijd een stuk gezonder dan een pizza of dat patatje van de snackbar.

Spaanse tapas

Dit is zeker een leuke optie als je bijvoorbeeld een feestje thuis hebt. Tapas zijn allemaal verschillende kleine gerechtjes, welke je goed kunt delen. Door het bestellen van veel verschillende hapjes kan iedereen iets pakken wat diegene lekker vindt en ook andere dingen proberen. Door de kleine hoeveelheden zit je ook niet na een gerecht al vol.

Turkse döner

Dit gerecht wordt al op grote schaal verkocht in Nederland. Steeds meer mensen gaan na het stappen even een broodje döner halen bij de eerste de beste tent die ze tegenkomen. Ook döner kan je thuis laten bezorgen. Bij het bezorgen heb je keuze uit onder andere: kapsalon, een broodje döner of zelfs een hele schotel. Let hierbij wel op dat dit niet de meest gezonde keuze is, want in een kapsalon zitten al snel 1500 Kcal.