Het beste kledingmerk bij het juiste kledingstuk

falke sokken

De modewereld staat niet stil. Ook in 2019 zijn er erg exclusieve en bekende kledingmerken die hun producten graag aan de man of vrouw brengen. In deze blog geven we je onze mening over welk kledingstuk het beste combineert met een desbetreffend merk. Ben je benieuwd van welk merk je een blazer moet kopen? Hoe zit dat met schoenen? Overhemden? Sokken? Broeken? Je leest het in onze blog.

Overhemden

Overhemden zijn te koop bij nagenoeg alle kledingzaken in Nederland. De kwaliteit van de overhemden verschilt echter van merk op merk. Zelfs Albert Heijn verkoopt overhemden, maar je kunt ervan uitgaan dat deze van een lagere kwaliteit zullen zijn dan de premium kledingmerken.

Wat is ons advies?
Wij adviseren om, bij het uitzoeken van een kledingmerk voor een mooi overhemd van goede kwaliteit, te kiezen voor een exemplaar van het merk Hugo Boss.

Sokken

Sokken worden vaak onderschat. Ze zijn een minder prominent kledingstuk als bij voorbeeld een blazer, een broek of een mooi paar schoenen. Desalniettemin zal men van tijd tot tijd je sokken kunnen zien, zeker wanneer je gaat zitten. Dan is het vaak leuk om mooie sokken te dragen.

Wat is ons advies?
Wij adviseren om, bij het uitzoeken van een kledingmerk voor een mooi paar sokken van goede kwaliteit, te kiezen voor een exemplaar van het merk Falke.

Broeken

Broeken en met name pantalons zijn vaak de wat minder interessante eye catchers. Toch kan het dragen van een goede broek een groot verschil maken op het gebied van comfort. Wanneer je kiest voor een broek van een duur kledingmerk, zal je merken dat de broek niet alleen mooi valt, maar ook nog eens erg lekker zit.

Wat is ons advies?
Wij adviseren om, bij het uitzoeken van een kledingmerk voor een mooie broek van goede kwaliteit, te kiezen voor een exemplaar van het merk Versace.