Onze elastische riem past altijd!

Safekeepers

Of u nou aankomt of afvalt, onze elastische riem zal u altijd blijven passen!
Of u nou veel of weinig aankomt/afvalt, onze elastische riem zal altijd de perfecte pasvorm voor u hebben! Wij hebben een product ontworpen dat door iedereen te dragen is en ook voor iedereen even comfortabel zal zijn! Onze elastische riem past namelijk altijd. De voordelen van onze elastische riem is dat hij door alle lussen heen past die in uw broek zitten. Doordat de riem elastisch is zullen beschadigingen bijna niet voorkomen, mochten deze toch voorkomen dan is dit bijna niet zichtbaar. Ook kunt u de pin van de riem overal door de riem heen steken doordat wij deze riem elastisch weven, dit is dus veel gebruiksvriendelijker. Ook is de gesp van de riem nikkelvrij dus mensen die een nikkel allergie hebben kunnen deze riem ook dragen. Ook zijn de riemen te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen!

De kwaliteit van de elastische riem
De kwaliteit van deze riemen is zeer hoog. De riem zal door de elastische werking niet snel stuk gaan en past door elke lus in uw broek. De riem is beschikbaar in de kleuren, beige, bruin, blauw, rood en zwart. Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze riemen kunt u kijken op onze website https://www.safekeepers.nl/product-categorie/riemen/ voor meer informatie of om meteen een elastische riem te bestellen! Mocht u nog vragen hebben over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail!