Marketing Promotie Tips

Promotiekleding met bedrijfsbadges

Bedrijfskleding en promotiekleding moeten natuurlijk een goed beeld geven van de organisatie. Laat je kleding daarom ook voorzien van badges met bedrijfslogo, dit geeft je bedrijfskleding een professionele uitstraling.

Promotiematerialen 3D Printen

Maak je eigen promotiematerialen met een 3D Printen. Met een kwalitatief goed filament print je de mooiste producten in de kleuren van jouw bedrijf.

Promotievlaggen

Bij Vlagonline.nl kun je eenvoudig en veilig online vlag een kopen. Bestel snel of laat een vlag op maat maken, voorzien van je eigen opdruk.

Aktie shirts

Wil je goedkoop T-shirts laten bedrukken? Dan is Aktieshirts.nl de website om te bezoeken. Promotieshirts zijn ideaal voor de zichtbaarheid van je bedrijf.

BN’er om overtuigingskracht te vergroten

Zet een bekend persoon in als spreker om de overtuigingskracht van je reclamecampagnes te vergroten. Ontdek en winacties met een BN’er op social media zijn bijvoorbeeld erg effectief, omdat de persoon herkenning oproept.

Kartonnen display

Een kartonnen display is een soort promotiemateriaal, waarmee je op korte termijn je salesdoelstellingen een boost kunt geven.

DOGAN

De professionals die werkzaam zijn bij Dogan zorgen ervoor dat wat je ook wil laten bedrukken, dat de kwaliteit uitstekend zal zijn!